Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 26.02.-02.03.2018

opublikowane: 25 lut 2018, 04:57 przez Marek Fularz
26.02.2018
  • Grochówka z ziemniakami (alergen: seler)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Pyzy z mięsem i wędzonką (alergen: pszenica)
  • Sałatka z kapusty czerwonej
  • Kompot wieloowocowy
27.02.2018
  • Rosół drobiowy z makaronem (alergen: seler, pszenica, jaja)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Potrawka z kurczaka (alergen: pszenica, śmietana)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Marchew z jabłkiem
  • Kompot wieloowocowy
28.02.2018
  • Krupnik ryżowy (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet schabowy panierowany (alergen: jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Buraczki zasmażane (alergen: pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
01.03.2018
  • Zupa pieczarkowa z makaronem (alergen: seler, pszenica, jaja, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Paluszki rybne (alergen: ryba, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty kiszonej i jabłka
  • Kompot wieloowocowy
02.03.2018
  • Zupa pomidorowa z ryżem (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Pierogi ruskie z wędzonką (alergen: pszenica, twaróg, jaja)
  • Kompot wieloowocowy
  • Mandarynka

Odpłatność za obiady w marcu wynosi 80 zł. Termin wpłat do 28 lutego.
Comments