Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 25.01. – 19.01.2016

opublikowane: 22 sty 2016, 03:20 przez Marek Fularz
25.01.2016
  • Zupa ogórkowa (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
  • Makaron zapiekany z mięsem i serem żółtym (alergen: pszenica, ser żółty)
  • Sos pomidorowy
  • Surówka z kapusty białej, rzodkiewki, marchwi
  • Kompot wieloowocowy
  • Mandarynka

26.01.2016
  • Zupa jarzynowa na mrożonce (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet drobiowy mielony (alergen: jaja, pszenica)
  • Ziemniaki
  • Marchewka z kukurydzą
  • Kompot wieloowocowy

27.01.2016
  • Krupnik (alergen: seler, jęczmień)
  • Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet z miruny (alergen: ryba)
  • Ziemniaki
  • Surówka z kapusty kiszonej
  • Kompot wieloowocowy

28.01.2016
  • Zupa z fasoli szparagowej z ziemniakami (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Klopsiki z indyka w sosie pieczarkowym (alergen: śmietana, pszenica)
  • Ryż
  • Buraczki z jabłkami
  • Kompot wieloowocowy

29.01.2016
  • Zupa pomidorowa z makaronem (alergen: pszenica, śmietana)
  • Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
  • Pierogi ruskie z boczkiem (alergen: pszenica, jaja, twaróg)
  • Kompot wieloowocowy
Comments