Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 25-29.04.2016

opublikowane: 25 kwi 2016, 09:29 przez Marek Fularz
25.04.2016
Zupa porowo-ziemniaczana (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Fasola po bretońsku
Kompot wieloowocowy
Mandarynka

26.04.2016
Krupnik ryżowy (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
Kotlet schabowy (alergen: jaja, pszenica)
Ziemniaki
Buraczki
Kompot wieloowocowy

27.04.2016
Zupa zacierkowa (alergen: jaja, pszenica, seler)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Wątróbka indycza (alergen: pszenica)
Ziemniaki
Sałata ze śmietaną (alergen: śmietana)
Kompot wieloowocowy

28.04.2016
Zupa pieczarkowa z makaronem (alergen: seler, pszenica, śmietana)
Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
Kotlet rybny mielony (alergen: ryba)
Ziemniaki
Surówka z kapusty kiszonej
Kompot wieloowocowy

29.04.2016
Kapuśniak z białej kapusty (alergen: seler)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Naleśniki z serem i jogurtem (alergen: jaja, mleko, twaróg, pszenica, jogurt)
Kompot wieloowocowy

Odpłatność za obiady w maju wynosi 72 zł. Termin wpłat do 29 kwietnia!
Comments