Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 24 - 28.10.2016

opublikowane: 24 paź 2016, 12:55 przez Marek Fularz
24.10.2016
  • Kapuśniak z kiszonej kapusty (alergen: seler)
  • Pieczywo mieszane; w tym z ziarnami (alergen: żyto, pszenica)
  • Makaron z serem i śmietaną (alergen: pszenica, twaróg, śmietana, masło)
  • Kompot wieloowocowy
  • Śliwka
25.10.2016
  • Zupa pieczarkowa z makaronem (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane; w tym z ziarnami (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet schabowy panierowany (alergen: jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z selera i jabłka
  • Kompot wieloowocowy
26.10.2016
  • Barszcz czerwony z ziemniakami zabielany (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane; w tym z ziarnami (alergen: żyto, pszenica)
  • Paprykarz węgierski (alergen: pszenica)
  • Ryż
  • Kompot wieloowocowy
27.10.2016
  • Zupa fasolowa z makaronem (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane; w tym z ziarnami (alergen: żyto, pszenica)
  • Wątroba indycza (alergen: pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Mizeria ze śmietaną (alergen: śmietana)
  • Kompot wieloowocowy
28.10.2016
  • Zupa zacierkowa (alergen: seler, pszenica, jaja)
  • Pieczywo mieszane; w tym z ziarnami (alergen: żyto, pszenica)
  • Paluszki rybne (alergen: ryba)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Sałatka z kapusty czerwonej
  • Kompot wieloowocowy
Comments