Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 23-27.04.2018

opublikowane: 20 kwi 2018, 13:31 przez Marek Fularz
23.04.2018
  • Kapuśniak z kiszonej kapusty na wędzonce (alergen: seler)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Makaron z serem i jogurtem (alergen: pszenica, twaróg, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
24.04.2018
  • Zupa ziemniaczana (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Potrawa chińska z mięsem i warzywami (alergen: seler, pszenica)
  • Ryż
  • Kompot wieloowocowy
25.04.2018
  • Zupa kalafiorowa z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Fasola po bretońsku z kiełbasą i boczkiem (alergen: pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
26.04.2018
  • Rosół drobiowy z makaronem (alergen: seler, pszenica, jaja)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Noga z kurczaka pieczona
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Sałata ze śmietaną (alergen: śmietana)
  • Kompot wieloowocowy
27.04.2018
  • Krupnik ryżowy zabielany (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet rybny z miruny (alergen: ryba, pszenica, jaja)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z ogórków kiszonych
  • Kompot wieloowocowy

Odpłatność za obiady w maju wynosi 72 zł. Termin wpłat do 27 kwietnia!
Comments