Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 23-27.01.2017

opublikowane: 20 sty 2017, 04:45 przez Marek Fularz
23.01.2017
  • Kapuśniak z kiszonej kapusty (alergen: seler)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Makaron z serem (alergen: pszenica, twaróg, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
  • Mandarynka
24.01.2017
  • Zupa zacierkowa (alergen: seler, jaja, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Gołąbki z mięsa i ryżu
  • Sos pomidorowy (alergen: śmietana, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Kompot wieloowocowy
25.01.2017
  • Zupa pieczarkowa z makaronem (alergen: śmietana, śmietana, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet rybny z miruny (alergen: ryba, jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Sałatka z kapusty czerwonej
  • Kompot wieloowocowy
26.01.2017
  • Zupa fasolowa z ziemniakami (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Pieczeń wieprzowa z karkówki (alergen: pszenica)
  • Kasza gryczana
  • Ćwikła z chrzanem
  • Kompot wieloowocowy
27.01.2017
  • Żurek z jajkiem (alergen: seler, śmietana, jaja)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Racuchy z jabłkiem (alergen: pszenica, jaja, mleko)
  • Kompot wieloowocowy
  • Banan
Odpłatność za obiady w lutym wynosi 40zł. Termin wpłat do 31 stycznia!
Comments