Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 22-26.05.2017

opublikowane: 19 maj 2017, 02:57 przez Marek Fularz
26.05.2017
  • Zupa szczawiowa z ziemniakami i jajkiem (alergen: seler, śmietana, jaja)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Makaron z serem i jogurtem (alergen: pszenica, twaróg, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
26.05.2017
  • Zupa fasolowa z makaronem (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Gulasz mięsny (alergen: pszenica)
  • Kluski śląskie (alergen: jaja)
  • Sałata ze śmietaną (alergen: śmietana)
  • Kompot wieloowocowy
26.05.2017
  • Krupnik ryżowy (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet rybny z miruny (alergen: ryba, jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z młodej kapusty z marchewką
  • Kompot wieloowocowy
26.05.2017
  • Zupa jarzynowa (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Schab pieczony w sosie własnym (alergen: pszenica)
  • Kasza jęczmienna (alergen: kasza jęczmienna)
  • Ogórek małosolny
  • Kompot wieloowocowy
26.05.2017
  • Zupa pieczarkowa z makaronem (alergen: seler, śmietana, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet mielony drobiowy (alergen: jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Buraczki z jabłkiem
  • Kompot wieloowocowy
Odpłatność za obiady w czerwcu wynosi 52zł.
Termin wpłat do 31 maja.
Comments