Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 21.03-01.04.2016

opublikowane: 22 mar 2016, 02:01 przez Marek Fularz
21.03.2016
Kapuśniak z kiszonej kapusty (alergen: seler)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Makaron z serem (alergen: pszenica, masło, twaróg, śmietana)
Kompot wieloowocowy
Mandarynka

22.03.2016
Zupa koperkowa z ryżem (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica, soja)
Kotlet mielony drobiowy (alergen: pszenica, jaja)
Ziemniaki
Marchewka z groszkiem (alergen: pszenica)
Kompot wieloowocowy
Jabłko

23.03.2016
Zupa ogórkowa (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Pieczeń schabowa (alergen: pszenica)
Kasza gryczana
Ćwikła z chrzanem
Kompot wieloowocowy

30.03.2016
Zupa fasolowa z makaronem (alergen: seler, pszenica)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Paluszki rybne (alergen: ryba)
Ziemniaki
Surówka z kapusty kiszonej
Kompot wieloowocowy
Kiwi

31.03.2016
Krupnik (alergen: seler, kasza jęczmienna)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Potrawka z kurczaka (alergen: pszenica)
Ryż
Buraczki z jabłkiem
Kompot wieloowocowy

01.04.2016
Zupa pomidorowa z makaronem (alergen: seler, pszenica, śmietana)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Pierogi leniwe (alergen: pszenica, masło, twaróg, jaja)
Marchewka z jabłkiem
Kompot wieloowocowy
Gruszka

Odpłatność za obiady w kwietniu wynosi 80 zł. Termin płatności do 31.03.
Comments