Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 21-25.11.2016

opublikowane: 18 lis 2016, 12:50 przez Marek Fularz
21.11.2016
  • Krupnik (alergen: seler, kasza jęczmienna)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Bigos z mięsem i boczkiem
  • Kompot wieloowocowy
22.11.2016
  • Barszcz ukraiński (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Makaron z serem i jogurtem (alergen: pszenica, twaróg, masło, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
  • Mandarynka
23.11.2016
  • Zupa pieczarkowa z makaronem (alergen: pszenica, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Pieczeń wieprzowa (alergen: pszenica)
  • Kopytka (alergen: jaja, pszenica)
  • Fasolka szparagowa z masłem (alergen: masło)
  • Kompot wieloowocowy
24.11.2016
  • Zupa koperkowa z ryżem (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet z piersi kurczaka (alergen: jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Marchewka na gęsto (alergen: pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
25.11.2016
  • Zupa jarzynowa (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet mielony rybny (alergen: ryba)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Sałatka z kapusty czerwonej z jabłkiem
  • Kompot wieloowocowy
  • Banan

Odpłatność za obiady w grudniu wynosi 64 zł. Termin wpłat do 30 listopada!
Comments