Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 21-25.05.2018

opublikowane: 19 maj 2018, 11:25 przez Marek Fularz
21.05.2018
  • Kapuśniak z kiszonej kapusty na wędzonce (alergen: seler)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Naleśniki z serem i jogurtem (alergen: pszenica, jaja, twaróg, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
22.05.2018
  • Zupa brokułowa zabielana (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Klopsy z mięsa w sosie pomidorowym (alergen: pszenica, jaja)
  • Ryż
  • Surówka z młodej kapusty
  • Kompot wieloowocowy
23.05.2018
  • Rosół drobiowy z makaronem (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Noga z kurczaka pieczona
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Marchew na gęsto (alergen: pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
24.05.2018
  • Grochówka z ziemniakami (alergen: seler)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Bitki wieprzowe w sosie własnym (alergen: pszenica)
  • Surówka z czerwonej kapusty
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Kompot wieloowocowy
25.05.2018
  • Krupnik z kaszy jęczmiennej (alergen: seler, jęczmień)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Paluszki rybne
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Kapusta kiszona zasmażana
  • Kompot wieloowocowy

Odpłatność za obiady w czerwcu wynosi 56 zł. Termin wpłat do 30 maja!
Comments