Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 20-24.11.2017

opublikowane: 19 lis 2017, 11:05 przez Marek Fularz
20.11.2017
  • Barszcz biały na wędzonce z jajkiem (alergen: seler, jaja)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Makaron z serem i jogurtem (alergen: pszenica, twaróg, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
  • Jabłko
21.11.2017
  • Krupnik z kaszy jęczmiennej (alergen: seler, kasza jęczmienna)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Bigos z mięsem i boczkiem
  • Kompot wieloowocowy
22.11.2017
  • Rosół drobiowy z makaronem (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Noga z kurczaka pieczona
  • Ziemniaki
  • Marchewka z groszkiem (alergen: pszenica, masło)
  • Kompot wieloowocowy
23.11.2017
  • Barszcz ukraiński (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Potrawa chińska z mięsem (alergen: seler, pszenica)
  • Ryż
  • Kompot wieloowocowy
24.11.2017
  • Zupa pomidorowa z makaronem (alergen: seler, śmietana, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet rybny zapiekany z serem (alergen: ryba, pszenica, ser żółty)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Kapusta biała zasmażana (alergen: pszenica)
  • Kompot wieloowocowy

Odpłatność za obiady w grudniu wynosi 64zł. Termin wpłat do 30 listopada.
Comments