Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 20-24.03.2017

opublikowane: 17 mar 2017, 02:52 przez Marek Fularz
20.03.2017
  • Zupa ogórkowa z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Makaron z serem i jogurtem (alergen: pszenica, jogurt, twaróg)
  • Kompot wieloowocowy
  • Kiwi
21.03.2017
  • Zupa zacierkowa (alergen: seler, jaja, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Gołąbki z mięsa i ryżu
  • Sos pomidorowy (alergen: pszenica, śmietana)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Kompot wieloowocowy
22.03.2017
  • Zupa pieczarkowa z makaronem (alergen: seler, pszenica, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet mielony (alergen: jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Buraczki z jabłkiem
  • Kompot wieloowocowy
23.03.2017
  • Zupa fasolowa z makaronem (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Wątroba indycza (alergen: pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty pekińskiej, marchwi, rzodkiewki
  • Kompot wieloowocowy
24.03.2017
  • Krupnik ryżowy (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet rybny z miruny (alergen: ryba, jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty kiszonej
  • Kompot wieloowocowy
Odpłatność za obiady w kwietniu wynosi 64 zł.
Termin wpłat do 31 marca.
Comments