opublikowane: 16 wrz 2016, 03:17 przez Marek Fularz
19.09.2016
- Barszcz czerwony zabielany (alergen: seler, śmietana)
- Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
- Makaron z serem (alergen: pszenica, twaróg, masło)
- Kompot wieloowocowy
20.09.2016
- Zupa pieczarkowa z makaronem (alergen: seler, śmietana)
- Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
- Kotlet schabowy panierowany (alergen: jaja, pszenica)
- Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
- Seler z jabłkiem i majonezem (alergen: jaja)
- Kompot wieloowocowy
21.09.2016
- Zupa z fasoli szparagowej (alergen: seler, pszenica)
- Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
- Klopsiki z mięsa w sosie pomidorowym (pszenica, jaja,
śmietana)
- Ryż
- Surówka z kapusty pekińskiej, marchwi, papryki
- Kompot wieloowocowy
23.09.2016
- Krupnik (alergen: seler, kasza jęczmienna)
- Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
- Filet rybny z miruny (alergen: ryba)
- Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
- Surówka z kapusty kiszonej
- Kompot wieloowocowy
22.09 – Święto Szkoły – w tym dniu nie ma obiadów
Odpłatność za obiady w październiku wynosi 76 zł (płatne do
30 września) |
|