Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 19-23.09.2016

opublikowane: 16 wrz 2016, 03:17 przez Marek Fularz

19.09.2016

  • Barszcz czerwony zabielany (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
  • Makaron z serem (alergen: pszenica, twaróg, masło)
  • Kompot wieloowocowy

 20.09.2016

  • Zupa pieczarkowa z makaronem (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet schabowy panierowany (alergen: jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Seler z jabłkiem i majonezem (alergen: jaja)
  • Kompot wieloowocowy

 21.09.2016

  • Zupa z fasoli szparagowej (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
  • Klopsiki z mięsa w sosie pomidorowym (pszenica, jaja, śmietana)
  • Ryż
  • Surówka z kapusty pekińskiej, marchwi, papryki
  • Kompot wieloowocowy

 23.09.2016

  • Krupnik (alergen: seler, kasza jęczmienna)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet rybny z miruny (alergen: ryba)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty kiszonej
  • Kompot wieloowocowy

 22.09 – Święto Szkoły – w tym dniu nie ma obiadów

 

Odpłatność za obiady w październiku wynosi 76 zł (płatne do 30 września)

Comments