Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 19-23.03.2018

opublikowane: 19 mar 2018, 05:58 przez Marek Fularz
19.03.2018
  • Krupnik ryżowy zabielany (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: pszenica, żyto)
  • Bigos z mięsem i boczkiem
  • Kompot wieloowocowy
20.03.2018
  • Zupa pomidorowa z makaronem (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: pszenica, żyto)
  • Kotlet mielony drobiowy (alergen: jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Buraczki z jabłkiem
  • Kompot wieloowocowy
21.03.2018
  • Grochówka z ziemniakami (alergen: seler)
  • Pieczywo mieszane (alergen: pszenica, żyto)
  • Gulasz wieprzowy (alergen: pszenica)
  • Kasza jęczmienna (alergen: jęczmień)
  • Surówka z kapusty pekińskiej, rzodkiewki, marchwi
  • Kompot wieloowocowy
22.03.2018
  • Barszcz biały z jajkiem (alergen: seler, śmietana, jaja)
  • Pieczywo mieszane (alergen: pszenica, żyto)
  • Makaron z serem i jogurtem (alergen: pszenica, jaja, twaróg, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
23.03.2018
  • Zupa marchewkowa z ryżem (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: pszenica, żyto)
  • Filet rybny z miruny (alergen: pszenica, jaja, ryba)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty kiszonej
  • Kompot wieloowocowy

Odpłatność za obiady w kwietniu wynosi 72zł.
Termin wpłat do 28 marca.
Comments