Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 19-23.02.2018

opublikowane: 17 lut 2018, 01:04 przez Marek Fularz
19.02.2018
  • Kapuśniak z kiszonej kapusty na wędzonce (alergen: seler)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Makaron z serem i jogurtem (alergen: pszenica, jaja, twaróg, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
  • Jabłko
20.02.2018
  • Zupa porowa z makaronem (alergen: seler, pszenica, jaja, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet mielony drobiowy (alergen: pszenica, jaja)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Marchewka z groszkiem na ciepło (alergen: pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
21.02.2018
  • Barszcz ukraiński zabielany (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Potrawa chińska z mięsem i warzywami (alergen: pszenica, seler)
  • Ryż
  • Kompot wieloowocowy
22.02.2018
  • Zupa pomidorowa z makaronem (alergen: seler, pszenica, jaja, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Wątroba indycza
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Sałata ze śmietaną (alergen: śmietana)
  • Kompot wieloowocowy
23.02.2018
  • Krupnik z kaszy jęczmiennej (alergen: seler, jęczmień)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet rybny z miruny (alergen: ryba, jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty kiszonej
  • Kompot wieloowocowy

Odpłatność za obiady w marcu wynosi 80zł. Termin wpłat do 28 lutego.
Comments