Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 19-22.06.2017

opublikowane: 14 cze 2017, 04:10 przez Marek Fularz
19.06.2017
  • Zupa ziemniaczana zasmażana (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Spaghetti Bolognesse z mięsem i serem żółtym (alergen: pszenica, ser żółty)
  • Kompot wieloowocowy
20.06.2017
  • Barszcz ukraiński (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Naleśniki z serem i jogurtem (alergen: pszenica, jaja, mleko, twaróg, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
21.06.2017
Dzień wolny od zajęć dydaktycznych.
W tym dniu nie ma obiadu.

22.06.2017
  • Zupa koperkowa z ryżem (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet rybny mielony (alergen: ryba, jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z młodej kapusty i marchewki
  • Kompot wieloowocowy
Comments