opublikowane: 19 kwi 2017, 02:22 przez Marek Fularz
19.04.2017 - Zupa ziemniaczana zasmażana (alergen: seler, pszenica)
- Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
- Spaghetti Bolognese z mięsem i serem żółtym (alergen: pszenica, ser żółty)
- Kompot wieloowocowy
- Kiwi
20.04.2017 - Zupa pieczarkowa z makaronem (alergen: seler, pszenica, śmietana)
- Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
- Kotlet mielony (alergen: pszenica, jaja)
- Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
- Marchewka z groszkiem (alergen: pszenica, masło)
- Kompot wieloowocowy
21.04.2017 - Barszcz czerwony z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
- Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
- Naleśniki z serem i jogurtem (alergen: pszenica, twaróg, jaja, jogurt)
- Kompot wieloowocowy
- Jabłko
Odpłatność za obiady w maju wynosi 76 zł. Termin wpłat do 28 kwietnia. |
|