Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 19-21.04.2017

opublikowane: 19 kwi 2017, 02:22 przez Marek Fularz
19.04.2017
  • Zupa ziemniaczana zasmażana (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Spaghetti Bolognese z mięsem i serem żółtym (alergen: pszenica, ser żółty)
  • Kompot wieloowocowy
  • Kiwi
20.04.2017
  • Zupa pieczarkowa z makaronem (alergen: seler, pszenica, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet mielony (alergen: pszenica, jaja)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Marchewka z groszkiem (alergen: pszenica, masło)
  • Kompot wieloowocowy
21.04.2017
  • Barszcz czerwony z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Naleśniki z serem i jogurtem (alergen: pszenica, twaróg, jaja, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
  • Jabłko
Odpłatność za obiady w maju wynosi 76 zł.
Termin wpłat do 28 kwietnia.
Comments