Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 18.01 – 22.01.2016

opublikowane: 15 sty 2016, 01:52 przez Marek Fularz
18.01.2016
  • Kapuśniak z kiszonej kapusty (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
  • Makaron z serem (alergen: pszenica, twaróg, masło, śmietana)
  • Kompot wieloowocowy
  • Kiwi

19.01.2016
  • Krupnik ryżowy (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica, soja)
  • Kotlet schabowy panierowany (alergen: jaja, pszenica)
  • Ziemniaki
  • Buraczki zasmażane (alergen: pszenica)
  • Kompot wieloowocowy

20.01.2016
  • Rosół drobiowy z makaronem (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
  • Noga z kurczaka
  • Ziemniaki
  • Marchew z chrzanem (alergen: śmietana)
  • Kompot wieloowocowy

21.01.2016
  • Zupa koperkowa z makaronem (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Wątroba indycza (alergen: pszenica)
  • Ziemniaki
  • Surówka z ogórków kiszonych i pomidorów
  • Kompot wieloowocowy

22.01.2016
  • Zupa fasolowa z ziemniakami (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
  • Paprykarz węgierski (alergen: pszenica)
  • Ryż
  • Surówka z kapusty pekińskiej, ogórka, marchwi
  • Kompot wieloowocowy
Comments