Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 18-22.04.2016

opublikowane: 18 kwi 2016, 03:24 przez Marek Fularz
18.04.2016
Kapuśniak z kiszonej kapusty (alergen: seler)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Ryż zapiekany z jabłkami i śmietaną (alergen: mleko, śmietana)
Kompot wieloowocowy

19.04.2016
Zupa fasolowa z ziemniakami (alergen: seler, pszenica)
Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
Gulasz wieprzowy (alergen: pszenica)
Makaron (alergen: pszenica)
Surówka z kapusty pekińskiej, marchwi, rzodkiewki
Kompot wieloowocowy
Mandarynka

20.04.2016
Rosół drobiowy z makaronem (alergen: seler, pszenica)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Noga z kurczaka pieczona
Ziemniaki
Mizeria ze śmietaną (alergen: śmietana)
Kompot wieloowocowy

21.04.2016
Zupa koperkowa z ryżem (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica, soja)
Paluszki rybne (alergen: ryba)
Ziemniaki
Surówka z kapusty kiszonej
Kompot wieloowocowy

22.04.2016
Zupa ogórkowa z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Pierogi leniwe (alergen: pszenica, twaróg, jaja, masło)
Marchewka z jabłkiem
Kompot wieloowocowy

Odpłatność za obiady w maju wynosi 72 zł. Termin wpłat do 29 kwietnia!
Comments