Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 17-21.10.2016

opublikowane: 17 paź 2016, 13:30 przez Marek Fularz
17.10.2016
  • Krupnik (alergen: seler, kasza jęczmienna)
  • Pieczywo mieszane; w tym z ziarnami (alergen: żyto, pszenica)
  • Bigos z mięsem
  • Kompot wieloowocowy
18.10.2016
  • Grochówka z ziemniakami (alergen: seler)
  • Pieczywo mieszane; w tym z ziarnami (alergen: żyto, pszenica)
  • Piersi z kurczaka w sosie śmietanowym (alergen: śmietana)
  • Makaron (alergen: pszenica)
  • Buraczki z jabłkiem
  • Kompot wieloowocowy
19.10.2016
  • Zupa jarzynowa (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane; w tym z ziarnami (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet rybny z miruny (alergen: ryba)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty kiszonej z marchwią
  • Kompot wieloowocowy
20.10.2016
  • Zupa kalafiorowa z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane; w tym z ziarnami (alergen: żyto, pszenica)
  • Gulasz wieprzowy (alergen, pszenica)
  • Kasza gryczana
  • Sałata ze śmietaną (alergen: śmietana)
  • Kompot wieloowocowy
21.10.2016
  • Zupa pomidorowa z ryżem (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane; w tym z ziarnami (alergen: żyto, pszenica)
  • Pierogi ruskie (alergen: twaróg, jaja, pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
  • Kiwi
Odpłatność za obiady w listopadzie wynosi 80zł. Termin płatności do 28 października.

Comments