Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 16-20.05.2016

opublikowane: 16 maj 2016, 23:34 przez Marek Fularz
16.05.2016
Grochówka z ziemniakami (alergen: seler)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Łazanki z kapustą, kiełbasą i boczkiem (alergen: pszenica)
Kompot wieloowocowy
Kiwi

17.05.2016
Zupa pieczarkowa z makaronem (alergen: seler, śmietana, pszenica)
Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica, soja)
Gulasz wieprzowy (alergen: pszenica)
Kluski śląskie
Surówka z kapusty młodej z marchwią
Kompot wieloowocowy

18.05.2016
Zupa koperkowa z ryżem (alergen: seler)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Kotlet z piersi kurczaka (alergen: pszenica, jaja)
Ziemniaki
Mizeria ze śmietaną (alergen: śmietana)
Kompot wieloowocowy

19.05.2016
Krupnik (alergen: seler, kasza jęczmienna)
Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
Pieczeń rzymska (alergen: pszenica, jaja)
Sos pomidorowy (alergen: śmietana, pszenica)
Ziemniaki
Sałata ze śmietaną (alergen: śmietana)
Kompot wieloowocowy

20.05.2016
Zupa ogórkowa (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Naleśniki z serem (alergen: jaja, śmietana, mleko, pszenica, twaróg)
Kompot wieloowocowy

Odpłatność za obiady w czerwcu wynosi 64 zł. Termin wpłat do 31 maja!
Comments