Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 16-20.04.2018

opublikowane: 15 kwi 2018, 13:37 przez Marek Fularz
16.04.2018
  • Krupnik z kaszy jęczmiennej (alergen: seler, jęczmień)
  • Pieczywo mieszane (alergen: pszenica, żyto)
  • Pyzy z mięsem
  • Sałatka z kapusty czerwonej
  • Kompot wieloowocowy
17.04.2018
  • Zupa jarzynowa zabielana (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: pszenica, żyto)
  • Gołąbki z mięsa i ryżu
  • Sos pomidorowy (alergen: pszenica, śmietana)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Kompot wieloowocowy
18.04.2018
  • Zupa koperkowa z ryżem (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: pszenica, żyto)
  • Filet z dorsza (alergen: ryba, pszenica, jaja)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty kiszonej
  • Kompot wieloowocowy
19.04.2018
  • Barszcz czerwony (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: pszenica, żyto)
  • Kotlet schabowy wieprzowy (alergen: jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Mizeria z ogórka zielonego
  • Kompot wieloowocowy
20.04.2018
  • Zupa fasolowa z ziemniakami (alergen: seler)
  • Pieczywo mieszane (alergen: pszenica, żyto)
  • Naleśniki z serem i jogurtem (alergen: pszenica, jaja, twaróg, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy

Odpłatność za obiady w maju wynosi 72zł. Termin wpłat do 27 kwietnia!
Comments