Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 16-20.01.2017

opublikowane: 14 sty 2017, 10:35 przez Marek Fularz
16.01.2017
  • Zupa ogórkowa z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Gulasz mięsno warzywny (alergen: pszenica)
  • Makaron (alergen: pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
  • Mandarynka
17.01.2017
  • Barszcz czerwony z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Naleśniki z serem i jogurtem (alergen: pszenica, twaróg, jaja, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
  • Kiwi
18.01.2017
  • Zupa marchewkowa z ryżem (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet schabowy (alergen: pszenica, jaja)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Seler z jabłkiem i majonezem (alergen: majonez, seler)
  • Kompot wieloowocowy
19.01.2017
  • Grochówka (alergen: seler)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet rybny mielony pieczony (alergen: pszenica, jaja, ryba)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty pekińskiej, marchwi, rzodkiewki, ogórka
  • Kompot wieloowocowy
20.01.2017
  • Krupnik (alergen: seler, kasza jęczmienna)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Bigos z mięsem i boczkiem
  • Kompot wieloowocowy
Odpłatność za obiady w lutym wynosi 40 zł. Termin wpłat do 31 stycznia!
Comments