Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 15.02-19.02.2016

opublikowane: 16 lut 2016, 06:27 przez Marek Fularz
15.02.2016
Zupa pieczarkowa z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Spaghetti bolognese z mięsem i serem żółtym
Kompot wieloowocowy
Mandarynka

16.02.2016
Zupa koperkowa z ryżem (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica, soja)
Kotlet mielony drobiowy (alergen: pszenica, jaja)
Ziemniaki
Surówka z kapusty pekińskiej, ogórka, pomidora
Kompot wieloowocowy
Jabłko

17.02.2016
Kapuśniak z kiszonej kapusty (alergen: seler)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Naleśniki z serem i jogurtem (alergen: pszenica, jaja, twaróg)
Kompot wieloowocowy
Banan

18.02.2016
Zupa fasolowa z ziemniakami (alergen: seler)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Pieczeń ze schabu w sosie własnym (alergen: pszenica)
Kasza gryczana
Ćwikła z chrzanem
Kompot wieloowocowy
Pomarańcza

19.02.2016
Zupa pomidorowa z makaronem (alergen: seler, pszenica, śmietana)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Filet z miruny (alergen: ryba)
Ziemniaki
Surówka z kapusty kiszonej, marchwi, jabłka
Kompot wieloowocowy
Kiwi
Comments