Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 14-18.05.2018

opublikowane: 12 maj 2018, 03:53 przez Marek Fularz
14.05.2018
  • Zupa ziemniaczana na wędzonce (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Spaghetti Bolognesse z mięsem i serem żółtym (alergen: pszenica, ser żółty)
  • Kompot wieloowocowy
15.05.2018
  • Barszcz czerwony z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Wątroba indycza
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Sałatka z ogórka kiszonego
  • Kompot wieloowocowy
16.05.2018
  • Zupa pieczarkowa z makaronem (alergen: seler, pszenica, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet rybny z miruny (alergen: ryba, jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty pekińskiej i ogórka
  • Kompot wieloowocowy
17.05.2018
  • Zupa jarzynowa (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Pieczeń wieprzowa w sosie własnym (alergen: pszenica)
  • Kasza jęczmienna (alergen: jęczmień)
  • Ćwikła z chrzanem
  • Kompot wieloowocowy
18.05.2018
  • Zupa pomidorowa z ryżem (alergen: seler, pszenica, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Pierogi ruskie z dodatkiem boczku (alergen: pszenica, jaja, twaróg)
  • Kompot wieloowocowy

Odpłatność za obiady w czerwcu wynosi 56 zł. Termin wpłat do 30 maja.
Comments