Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 13-17.03.2017

opublikowane: 13 mar 2017, 03:20 przez Marek Fularz
13.03.2017
  • Krupnik z ziemniakami (alergen: seler, kasza jęczmienna)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Spaghetti Bolognese z mięsem i serem żółtym (alergen: ser żółty, pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
14.03.2017
  • Kapuśniak z kiszonej kapusty (alergen: seler)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Racuchy z jabłkami (alergen: mleko, jaja, pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
  • Mandarynka
15.03.2017
  • Rosół drobiowy z makaronem (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Noga z kurczaka pieczona
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Marchewka z groszkiem (alergen: pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
16.03.2017
  • Grochówka z ziemniakami (alergen: seler)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Schab pieczony w sosie własnym (alergen: pszenica)
  • Kasza gryczana
  • Ćwikła z chrzanem
  • Kompot wieloowocowy
  • Jabłko
17.03.2017
  • Zupa jarzynowa (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet mielony rybny (alergen: ryba, jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Kapusta biała zasmażana (alergen: pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
Odpłatność za obiady w kwietniu wynosi 64 zł.
Termin wpłat do 31 marca.
Comments