Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 12-16.03.2018

opublikowane: 11 mar 2018, 12:59 przez Marek Fularz
12.03.2018
  • Zupa z fasoli szparagowej (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Spaghetti Bolognese z mięsem i serem żółtym (alergen: pszenica, jaja, ser żółty)
  • Kompot wieloowocowy
13.03.2018
  • Zupa jarzynowa zabielana (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Bitki wieprzowe w sosie własnym (alergen: pszenica)
  • Kluski śląskie (alergen: jaja)
  • Sałatka z kapusty czerwonej i jabłka
  • Kompot wieloowocowy
14.03.2018
  • Rosół drobiowy z makaronem (alergen: seler, pszenica, jaja)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Noga z kurczaka pieczona
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Marchewka na gęsto (alergen: pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
15.03.2018
  • Zupa ogórkowa z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Naleśniki z serem i sosem truskawkowym (alergen: jaja, pszenica, mleko, twaróg, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
16.03.2018
  • Zupa porowa z makaronem (alergen: seler, śmietana, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet rybny mielony (alergen: ryba, jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Kapusta biała zasmażana (alergen: pszenica)
  • Kompot wieloowocowy

Odpłatność za obiady w kwietniu wynosi 72zł. Termin wpłat do 28 marca.
Comments