Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 12-16.02.2018

opublikowane: 9 lut 2018, 04:30 przez Marek Fularz
12.02.2018
  • Zupa ziemniaczana z wędzonką (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Spaghetti Bolognese z mięsem i serem żółtym (alergen: pszenica, jaja, ser żółty)
  • Kompot wieloowocowy
13.02.2018
  • Zupa pieczarkowa z makaronem (alergen: seler, pszenica, jaja, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Piersi z kurczaka panierowane (alergen: pszenica, jaja, mleko)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z selera i jabłka z jogurtem (alergen: seler, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
14.02.2018
  • Zupa ogórkowa z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Pieczeń wieprzowa w sosie własnym (alergen: pszenica)
  • Kasza jęczmienna (alergen: jęczmień)
  • Ćwikła z chrzanem
  • Kompot wieloowocowy
15.02.2018
  • Zupa koperkowa z ryżem (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet rybny mielony (alergen: ryba, jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty pekińskiej, marchwi
  • Kompot wieloowocowy
16.02.2018
  • Zupa jarzynowa zabielana (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Fasola po bretońsku z kiełbasą i boczkiem
  • Kompot wieloowocowy

Odpłatność za obiady w marcu wynosi 80zł. Termin wpłat do 28 lutego.
Comments