Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 11-15.12.2017

opublikowane: 8 gru 2017, 10:25 przez Marek Fularz
11.12.2017
  • Zupa z fasoli szparagowej z ziemniakami (alergen: seler)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Spaghetti Bolognese z mięsem i serem żółtym (alergen: ser żółty, pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
12.12.2017
  • Kapuśniak z kiszonej kapusty na wędzonce (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Naleśniki z serem i jogurtem (alergen: pszenica, jaja, twaróg, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
13.12.2017
  • Krupnik z kaszy bulgur (alergen: seler, kasza)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet rybny z miruny (alergen: ryba, jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty kiszonej
  • Kompot wieloowocowy
14.12.2017
  • Rosół drobiowy z makaronem (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Potrawka z kurczaka (alergen: śmietana, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Marchewka z jabłkiem
  • Kompot wieloowocowy
15.12.2017
  • Zupa zacierkowa (alergen: seler, jaja, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Gołąbki z mięsa i ryżu
  • Sos pomidorowy (śmietana, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Kompot wieloowocowy
Comments