Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 11-15.04.2016

opublikowane: 11 kwi 2016, 03:18 przez Marek Fularz
11.04.2016
Zupa brokułowa z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Spaghetti bolognese z mięsem i serem żółtym (alergen: pszenica, ser żółty)
Kompot wieloowocowy
Mandarynka

12.04.2016
Zupa z fasoli szparagowej z ziemniakami (alergen: seler, pszenica)
Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica, soja)
Kotlet mielony (alergen: jaja, pszenica)
Ziemniaki
Sałata ze śmietaną (alergen: śmietana)
Kompot wieloowocowy
Jabłko

13.04.2016
Krupnik (alergen: seler, kasza jęczmienna)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Paluszki rybne (alergen: ryba)
Ziemniaki
Surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem
Kompot wieloowocowy
Kiwi

14.04.2016
Barszcz czerwony z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
Potrawa azjatycka (alergen: pszenica)
Ryż
Surówka z kapusty pekińskiej, marchwi, ogórka
Kompot wieloowocowy
Śliwka

15.04.2016
Zupa pomidorowa z makaronem (alergen: seler, śmietana, pszenica)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Pierogi ruskie (alergen: pszenica, twaróg, jaja)
Kompot wieloowocowy
Banan

Odpłatność za obiady w maju wynosi 72 zł. Termin wpłat do 29 kwietnia!
Comments