Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 10-13.10.2016

opublikowane: 7 paź 2016, 04:15 przez Marek Fularz
10.10.2016
  • Zupa ziemniaczana zasmażana (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane; w tym z nasionami (alergen: żyto, pszenica)
  • Spaghetti bolognese z mięsem i serem żółtym (alergen: ser żółty, pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
  • Banan

11.10.2016
  • Zupa fasolowa z makaronem (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane; w tym z nasionami (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlety serowo ziemniaczane (alergen: jaja, pszenica, twaróg)
  • Sos pieczarkowy (alergen: śmietana)
  • Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką
  • Kompot wieloowocowy

12.10.2016
  • Barszcz czerwony z ziemniakami zabielany (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane; w tym z nasionami (alergen: żyto, pszenica)
  • Potrawa chińska
  • Ryż
  • Kompot wieloowocowy
  • Jabłko

13.10.2016
  • Zupa koperkowa z makaronem (alergen: seler, śmietana, pszenica)
  • Pieczywo mieszane; w tym z nasionami (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet rybny z miruny (alergen: ryba)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty kiszonej z marchewką
  • Kompot wieloowocowy

Comments