Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 09-13.10.2017

opublikowane: 9 paź 2017, 00:16 przez Marek Fularz
09.10.2017
  • Kapuśniak ze słodkiej kapusty (alergen: seler)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Makaron z serem i jogurtem (alergen: pszenica, twaróg, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
  • Śliwka
10.10.2017
  • Zupa pomidorowa z makaronem (alergen: seler, pszenica, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet mielony wieprzowy (alergen: jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty pekińskiej, ogórka, marchwi
  • Kompot wieloowocowy
11.10.2017
  • Zupa koperkowa z ryżem (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Wątroba indycza w sosie własnym (alergen: pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Sałatka z ogórków kiszonych
  • Kompot wieloowocowy
12.10.2017
  • Krupnik z kaszy jęczmiennej (alergen: seler, kasza jęczmienna)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet rybny z miruny (alergen: ryba, jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty kiszonej
  • Kompot wieloowocowy
13.10.2017
  • Zupa z fasoli szparagowej z ziemniakami (alergen: seler)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Klopsiki w sosie chrzanowym (alergen: śmietana)
  • Ryż
  • Buraczki z jabłkiem
  • Kompot wieloowocowy

Odpłatność za obiady w listopadzie wynosi 76zł. Termin wpłat do 31 października.
Comments