Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 09-13.05.2016

opublikowane: 9 maj 2016, 03:25 przez Marek Fularz
09.05.2016
Barszcz czerwony z botwiną i ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Makaron z serem (alergen: pszenica, twaróg, masło, jogurt, śmietana)
Kompot wieloowocowy
Mandarynka

10.05.2016
Zupa fasolowa z makaronem (alergen: seler, pszenica)
Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
Klopsiki z mięsa w sosie koperkowym (alergen: śmietana, jaja, pszenica)
Ziemniaki
Surówka z kapusty młodej
Kompot wieloowocowy
Jabłko

11.05.2016
Krupnik ryżowy (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Filet rybny (alergen: ryba)
Ziemniaki
Kapusta kiszona zasmażana (alergen: pszenica)
Kompot wieloowocowy

12.05.2016
Zupa jarzynowa na mrożonce (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
Pieczeń schabowa w sosie własnym (alergen: pszenica)
Kasza jęczmienna
Ćwikła z chrzanem
Kompot wieloowocowy

13.05.2016
Zupa pomidorowa z ryżem (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Pierogi z kapustą i mięsem (alergen: pszenica, jaja)
Kompot wieloowocowy
Banan

Odpłatność za obiady w czerwcu wynosi 64 zł. Termin wpłat do 31 maja!
Comments