opublikowane: 8 kwi 2018, 10:42 przez Marek Fularz
09.04.2018 - Zupa ziemniaczana na wędzonce (alergen: seler, pszenica)
- Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
- Spaghetti Bolognesse z mięsem i serem żółtym (alergen: pszenica, ser żółty)
- Kompot wieloowocowy
10.04.2018 - Zupa porowa z makaronem (alergen: seler, jaja)
- Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
- Kotlet mielony drobiowy (alergen: pszenica, jaja)
- Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
- Marchew na gęsto (alergen: pszenica)
- Kompot wieloowocowy
11.04.2018 - Zupa zacierkowa (alergen: seler, jaja, pszenica)
- Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
- Filet z miruny (alergen: ryba, pszenica)
- Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
- Sałatka z czerwonej kapusty
- Kompot wieloowocowy
12.04.2018 - Zupa pieczarkowa z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
- Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
- Gulasz wieprzowy (alergen: pszenica)
- Kasza jęczmienna
- Sałatka z ogórków kiszonych
- Kompot wieloowocowy
13.04.2018 - Zupa marchewkowa z ryżem (alergen: seler, śmietana)
- Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
- Pierogi ruskie (alergen: twaróg, jaja, pszenica)
- Kompot wieloowocowy
Odpłatność za obiady w kwietniu wynosi 72zł Odpłatność za obiady w maju wynosi 72zł. Termin wpłat do 27 kwietnia. |
|