Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 09-13.04.2018

opublikowane: 8 kwi 2018, 10:42 przez Marek Fularz
09.04.2018
  • Zupa ziemniaczana na wędzonce (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Spaghetti Bolognesse z mięsem i serem żółtym (alergen: pszenica, ser żółty)
  • Kompot wieloowocowy
10.04.2018
  • Zupa porowa z makaronem (alergen: seler, jaja)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet mielony drobiowy (alergen: pszenica, jaja)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Marchew na gęsto (alergen: pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
11.04.2018
  • Zupa zacierkowa (alergen: seler, jaja, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet z miruny (alergen: ryba, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Sałatka z czerwonej kapusty
  • Kompot wieloowocowy
12.04.2018
  • Zupa pieczarkowa z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Gulasz wieprzowy (alergen: pszenica)
  • Kasza jęczmienna
  • Sałatka z ogórków kiszonych
  • Kompot wieloowocowy
13.04.2018
  • Zupa marchewkowa z ryżem (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Pierogi ruskie (alergen: twaróg, jaja, pszenica)
  • Kompot wieloowocowy

Odpłatność za obiady w kwietniu wynosi 72zł
Odpłatność za obiady w maju wynosi 72zł. Termin wpłat do 27 kwietnia.
Comments