Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 07-11.03.2016

opublikowane: 7 mar 2016, 03:06 przez Marek Fularz
07.03.2016
Zupa kalafiorowa z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem
Kompot wieloowocowy
Mandarynka

08.03.2016
Krupnik ryżowy (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica, soja)
Filet z piersi kurczaka panierowany (alergen: jaja, pszenica)
Ziemniaki
Marchew na gęsto (alergen: pszenica)
Kompot wieloowocowy
Jabłko

09.03.2016
Zupa pieczarkowa z makaronem (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Kotlet mielony rybny (alergen: ryba)
Ziemniaki
Surówka z kapusty kiszonej
Kompot wieloowocowy

10.03.2016
Zupa ogórkowa (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
Gulasz wieprzowy (alergen: pszenica)
Kasza jęczmienna
Fasolka szparagowa żółta z masłem (alergen: masło)
Kompot wieloowocowy
Banan

11.03.2016
Zupa pomidorowa z ryżem (alergen: seler, śmietana)
Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
Pierogi ruskie (alergen: twaróg, jaja, pszenica)
Kompot wieloowocowy
Pomarańcza

Odpłatność za obiady w kwietniu wynosi 80 zł. 
Termin płatności do 31 marca.
Comments