Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 06-10.03.2017

opublikowane: 3 mar 2017, 04:58 przez Marek Fularz
06.03.2017
  • Zupa porowo-ziemniaczana (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Bigos z mięsem i boczkiem
  • Kompot wieloowocowy
  • Mandarynka
07.03.2017
  • Zupa fasolowa z makaronem (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Kotlet mielony drobiowy (alergen: jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Marchewka na gęsto (alergen: pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
08.03.2017
  • Krupnik ryżowy (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet rybny z miruny (alergen: ryba, jaja, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Sałatka z kapusty czerwonej z kukurydzą
  • Kompot wieloowocowy
09.03.2017
  • Żurek z jajkiem i ziemniakami (alergen: seler, jaja)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Gulasz wieprzowy (alergen: pszenica)
  • Kasza jęczmienna (alergen: kasza jęczmienna)
  • Sałata ze śmietaną (alergen: śmietana)
  • Kompot wieloowocowy
  • Kiwi
10.03.2017
  • Barszcz czerwony z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Naleśniki z serem i sosem truskawkowym (alergen: pszenica, twaróg, jaja, mleko, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
  • Banan
Odpłatność za obiady w kwietniu wynosi 64 zł. (16 obiadów x 4zł).
Termin wpłat do 31 marca.
Comments