opublikowane: 2 lut 2018, 01:08 przez Marek Fularz
05.02.2018 - Zupa kalafiorowa z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
- Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
- Bigos z mięsem i boczkiem
- Kompot wieloowocowy
06.02.2018 - Zupa fasolowa z makaronem (alergen: seler, pszenica, jaja)
- Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
- Gulasz wieprzowy (alergen: pszenica)
- Kopytka (alergen: pszenica, jaja)
- Sałata ze śmietaną (alergen: śmietana)
- Kompot wieloowocowy
07.02.2018 - Rosół drobiowy z makaronem (alergen: seler, pszenica, jaja)
- Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
- Noga z kurczaka pieczona
- Ziemniaki
- Marchewka na gęsto (alergen: pszenica)
- Kompot wieloowocowy
08.02.2018 - Krupnik ryżowy zabielany (alergen: seler, śmietana)
- Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
- Filet rybny z miruny (alergen: ryba, pszenica, jaja)
- Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
- Sałatka z kapusty czerwonej, jabłka
- Kompot wieloowocowy
09.02.2018 - Barszcz czerwony z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
- Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
- Naleśniki z serem i jogurtem (alergen: pszenica, jaja, twaróg, jogurt)
- Kompot wieloowocowy
- Mandarynka
Odpłatność za obiady w lutym wynosi 80zł. |
|