Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 05-09.02.2018

opublikowane: 2 lut 2018, 01:08 przez Marek Fularz
05.02.2018
  • Zupa kalafiorowa z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Bigos z mięsem i boczkiem
  • Kompot wieloowocowy
06.02.2018
  • Zupa fasolowa z makaronem (alergen: seler, pszenica, jaja)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Gulasz wieprzowy (alergen: pszenica)
  • Kopytka (alergen: pszenica, jaja)
  • Sałata ze śmietaną (alergen: śmietana)
  • Kompot wieloowocowy
07.02.2018
  • Rosół drobiowy z makaronem (alergen: seler, pszenica, jaja)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Noga z kurczaka pieczona
  • Ziemniaki
  • Marchewka na gęsto (alergen: pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
08.02.2018
  • Krupnik ryżowy zabielany (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Filet rybny z miruny (alergen: ryba, pszenica, jaja)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Sałatka z kapusty czerwonej, jabłka
  • Kompot wieloowocowy
09.02.2018
  • Barszcz czerwony z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Naleśniki z serem i jogurtem (alergen: pszenica, jaja, twaróg, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
  • Mandarynka

Odpłatność za obiady w lutym wynosi 80zł.
Comments