Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 03-07.10.2016

opublikowane: 30 wrz 2016, 04:22 przez Marek Fularz

03.10.2016

  • Kapuśniak z kiszonej kapusty (alergen: seler)
  • Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
  • Naleśniki z serem i sosem truskawkowym (alergen: pszenica, jaja, twaróg, jogurt)
  • Kompot wieloowocowy
  • Jabłko

 04.10.2016

  • Zupa zacierkowa (alergen: seler, pszenica, jaja)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica, soja)
  • Gołąbki z mięsa i ryżu
  • Sos pomidorowy (alergen: śmietana, pszenica)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Kompot wieloowocowy
  • Kiwi

 05.10.2016

  • Zupa z fasoli szparagowej (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
  • Paluszki rybne (alergen: ryba)
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty białej z marchewką i rzodkiewką
  • Kompot wieloowocowy

 06.10.2016

  • Zupa ogórkowa z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Pieczeń z karkówki w sosie własnym (alergen: pszenica)
  • Kasza jęczmienna
  • Ćwikła z chrzanem
  • Kompot wieloowocowy

 07.10.2016

  • Rosół drobiowy z makaronem (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo (alergen: żyto, pszenica)
  • Noga z kurczaka
  • Ziemniaki z masłem (alergen: masło)
  • Marchewka na gęsto
  • Kompot wieloowocowy
Comments