Aktualności‎ > ‎

Jadłospis 02-06.10.2017

opublikowane: 1 paź 2017, 08:45 przez Marek Fularz
02.10.2017
  • Zupa pieczarkowa z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Bigos z mięsem i boczkiem
  • Kompot wieloowocowy
  • Jabłko
03.10.2017
  • Barszcz czerwony z ziemniakami (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Gulasz mięsny (alergen: pszenica)
  • Kasza jęczmienna (alergen: kasza jęczmienna)
  • Surówka z kapusty pekińskiej, marchwi, ogórka
  • Kompot wieloowocowy
04.10.2017
  • Rosół drobiowy z makaronem (alergen: seler, pszenica)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Noga z kurczaka pieczona
  • Ziemniaki z masłem i koperkiem (alergen: masło)
  • Marchewka z groszkiem (alergen: pszenica)
  • Kompot wieloowocowy
05.10.2017
  • Krupnik ryżowy zabielany (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Paluszki rybne (alergen: ryba)
  • Ziemniaki z masłem i koperkiem (alergen: masło)
  • Surówka z kapusty kiszonej z marchewką i jabłkiem
  • Kompot wieloowocowy
06.10.2017
  • Zupa jarzynowa zabielana (alergen: seler, śmietana)
  • Pieczywo mieszane (alergen: żyto, pszenica)
  • Fasola po bretońsku z kiełbasą i boczkiem
  • Kompot wieloowocowy
  • Śliwka
Odpłatność za obiady w październiku wynosi 88zł. Termin wpłat do 29 września.
Odpłatność za obiady w listopadzie wynosi 76zł. Termin wpłat do 31 października.
Comments